Modellek

Áttekintés

Benzin - Dízel
70 - 95 LE / 51 - 70 kW
3,8 - 8,9 (l/100km)
2
Euro6d-TEMP
Kézi

Részletek

Külső

Kialakítás

A Fiorino külseje bár hasonlít a Fiat Professional paletta többi modelljére, mégis megőrizte a modell saját jellegzetes kialakítását és modern, dinamikus stílusát.

 

Elülső dizájn

A magasra állított fényszórók kiváló láthatóságot biztosítanak és baleset esetén is védettek. Az ultrafényes ezüst színben is rendelhető első lökhárító és hűtőrács kihangsúlyozza a jármű elegáns kialakítását.

 

Oldalsó ajtó

A városban rendkívül fontos a komfort. Az oldalsó tolóajtó tökéletesen egybeolvad az oldalpanellel, és a kényelmes fogású, függőleges külső kilincsnek köszönhetően bármelyik kézzel rendkívül könnyen nyitható.

Embléma

A Fiorino büszkén viseli a Fiat Professional emblémát, amely kiválóan mutatja márkaidentitását a haszongépjárművek piacán.

 

Traction+

A TRACTION+ rendszerrel felszerelt Fiorino Adventure ideális az off-road és hegyi vezetésre, és problémamentesen megbirkózik a téli útviszonyok jelentette kihívásokkal. A TRACTION+ rendszer egy elektronikus differenciálmű, amely jobb hajtást biztosít egyenetlen talajon hóban és sárban. A Fiorino Adventure emellett magasabb felfüggesztésekkel és 15”-os M+S gumiabroncsokkal lett felszerelve, motorja alulról hatékonyabb védelmet kapott és az első lökhárítókon motorvédő lemezek és nagyobb méretű, oldalsó védőpanelek lettek elhelyezve.

Érdekli ez az autó?

Belső tér

Két ponton kihajtható válaszfal

A praktikus, kinyitható válaszfal és a teljesen lehajtható első utasülések segítségével a raktér hossza egy teljes méterrel és a hasznos raktérfogat 0,3 m3-rel megnövelhető. Ez lehetővé teszi hosszabb a tárgyak szállítását és a raktér teljes hosszát 2,5 m-re, hasznos térfogatát pedig 2,8 m3-re növeli.

 

Műszeregység

A háttérvilágításnak köszönhetően a műszeregységen a kijelzők most még jobban láthatók.

 

5V-os USB csatlakozó

Az 5V-os USB csatlakozó egyike azon funkcióknak, amelynek köszönhetően a kabin igazi mobil irodaként használható.

Funkcionális kabin

A kesztyűtartón kívül a Fiorino több tágas tárolórekesszel és oldalpanellel is fel van szerelve. A belső tér funkcionalitását tovább növeli a könnyen elérhető dokumentumtartó és az asztalként is használható, lehajtható utasülés.

 

Csomagtérben elhelyezet csatlakozó aljzat

A Fiorino csomagtere felszerelhető továbbá egy 12 V-os csatlakozó aljzattal is.

 

Plafonvilágítással és kivehető zseblámpával ellátott raktér

A raktér praktikus plafonlámpákkal világítható meg, amelyek szükség esetén kivehetők és hordozható elemlámpaként használhatók.

 

Információs és szórakoztató rendszer

A Bluetooth® rádió 5”-os érintőképernyővel, audió streaming funkcióval, USB és AUX csatlakozóval és MP3-lejátszási funkcióval lett felszerelve. Kezelőszerveit pedig a kormánykerékbe integráltuk. A készülék által használt technológia emellett összeköti a rádiót és a navigációs rendszert. A jármű rendelhető továbbá CD MP3 rádióval és DAB rádióval is.

Érdekli ez az autó?

Motorok

A Fiorinóhoz a kategória legteljesebb Euro 6 motorkínálatából választhat. A MultiJet2 dízelmotorokat kiváló vezetési élmény, kimagasló teljesítmény, alacsony fenntartási költség és környezetbarát működés jellemzi. Az ECOJET verzió jelentősen alacsonyabb üzemanyag-fogyasztásának és károsanyag-kibocsátásának köszönhetően pedig akár 14%-kal csökkentheti költségeit. A robotizált comfort-matic (MTA) sebességváltónak köszönhetően a Fiorinóval most még komfortosabb a városi vezetés.

1.3 MultiJet2  80 LE

Hengerűrtartalom (cm3): 1248

Hengerek száma, elrendezése: 4, egy sorban

Üzemanyag-ellátá: Elektronikusan vezérelt változó geometriájú MultiJet Common Rail befecskendezés turbófeltöltővel és levegőhűtővel

Max. teljesítmény: kW (LE) ford./percnél: 59 (80) 4000

Max. nyomaték: Nm / ford./perc: 200 / 1500

Környezetvédelmi szint: Euro 6

 

1.3 MultiJet2  95 LE

Hengerűrtartalom (cm3): 1248

Hengerek száma, elrendezése: 4, egy sorban

Üzemanyag-ellátás: Elektronikusan vezérelt változó geometriájú MultiJet Common Rail befecskendezés turbófeltöltővel és levegőhűtővel

Max. teljesítmény: kW (LE) ford./percnél: 70 (95) 4000

Max. nyomaték: Nm / ford./perc: 200 / 1500

Környezetvédelmi szint: Euro 6

Érdekli ez az autó?

Biztonság

A biztonság alapvető fontosságú, ha munkája megköveteli, hogy minden nap vezessen. A Fiorinóban minden olyan berendezés és rendszer megtalálható, amellyel az utasok biztonsága fokozható.

 

Elektronikus menetstabilizátor

Az elektronikus menetstabilizátor vezérli a jármű stabilitását, és segít megőrizni a jármű feletti uralmat abban az esetben, ha a jármű megcsúszik.

 

Hill Holder

Az elektronikus menetstabilizátorba integrált Hill Holder automatikusan bekapcsol a lejtőn való induláskor. Járó motor mellett a funkció megakadályozza, hogy a jármű a lejtőn visszaguruljon anélkül, hogy fékeznie kellene.

 

Traction+

A Traction+ rendszer optimálisan osztja el a nyomatékot az első tengelyen lévő kerekek között, ha azok megcsúsznak, így segítséget nyújt a sofőrnek a csúszós úton (hóban, jégen, sárban stb.) való vezetéskor és induláskor. A rendszer blokkolja a legrosszabb tapadású (vagy megcsúszó) kereket és átirányítja a nyomatékot a legjobb tapadású kerekekre.

 

Tempomat

A Tempomat lehetővé teszi, hogy a hosszú, egyenes útszakaszokon (autópályákon) előre beállított sebességgel haladjon anélkül, hogy lenyomná a gázpedált.

Érdekli ez az autó?

Áttekintés

Fiorino Cargo

Tesztvezetés
Még nem döntött? Próbálja ki új autóját vásárlás előtt.
Vásárlás
Már kiválasztotta autóját? Ne hagyja ki: vásárolja meg, vagy kérjen árajánlatot
Kérjen finanszírozást
Fedezze fel az Ön számára elérhető pénzügyi szolgáltatásokat

Felszereltség