Modellek

Áttekintés

Elektromos
90 kW / 122 LE
235-370 km (akkumulátor 47-79 kWh) WLTP városi ciklusban
Automata

Részletek

KÜLDETÉS

A "küldetésre kész" több, mint egy koncepció, ez a Fiat Professional filozófiája. A Fiat Professional nagy gondossággal fejlesztette ki ezen új korszak számára az ideális gépjárművet, továbbörökítve a Ducato 40 éves tradícióját, annak tartósságát és szilárdságát, mindezek mellett pedig új mércét állított az elektromos haszongépjárművek szegmensében.

Online áruszállítás

Az áruszállításra hivatott elektromos haszongépjárművek teljesen meg fogják változtatni a szállítmányozás világát. Munkahelyi esemény a városon kívül? Az e-Ducatoval a vállalkozása nem ismer korlátokat.

 

Levél - & Postai futárszolgálat

Elektromos Ducatoval szabadon szállíthat bárhová, városon belül és kívül egyaránt. Korlátozott közlekedési övezetbe kell szállítani? Az új e-Ducatoval a napi rutin feladatok gond nélkül elvégezhetőek.

Ebéd vagy bevásárlás házhozszállítása

Az elektromos Ducatoval a vállalkozása előtt nem léteznek lehetetlen feladatok. A gyorstöltés lehetőségének -, valamint az egymástól független akkumulátor egységeknek köszönhetően már nincs akadálya annak, hogy mihamarabb eljusson a célállomásra.

 

Mobilitás a belvárosban

Elektromos Ducato? Minden ügyfél számára van hely! Töltsön egy napot egy elektromos Ducato fedélzetén, és élvezze a komfortot.

Érdekli ez a jármű?

TÖBB, MINT VÁLASZTÉK

A kategóriában a legszélesebb teljesen elektromos járműpalettát kínálva a Ducato az elektromos mobilitás piacára is a legjobbként tör be. A fuvarozás és a mobilitás világa változásban van. A Fiat Professional ezért a szállítmányozásban érintett 4 000 jármű és több mint 50 millió kilométer tapasztalatának alapos elemzésével megállapította, hogy mely modellek profitálnak a legtöbbet az elektromos hajtáslánccal való felszerelésből. A rendkívül hatékony furgontól kezdve a sokoldalú kabinos alvázon át a tágas személyszállítóig összesen több mint 60 különböző, nagy teljesítményű elektromos hajtáslánccal és automata váltóval felszerelt konfigurációt kínálunk. Ezek a járművek nemcsak a Ducato 40 éves múltra visszatekintő megbízhatóságát és rugalmasságát ötvözik, hanem elektromos teljesítmény tekintetében is új mércét állítnak.

Érdekli ez a jármű?

TÖBB, MINT ELEKTROMOS

Motor:

Típus: Elektromos

Maximális teljesítmény (kW/LE): 90/122

Maximális nyomaték (Nm): 280

Végsebesség (km/h): 100

 

Akkumulátor:

Az új elektromos Ducato akkumulátor egységeinek elrendezése optimális és rendkívüli modularitást kínálnak, köszönhetően a cellák modern felépítésének.

 

Válasszon a kétféle akkumulátor konfiguráció közül:

3 modulból álló akkumulátor

Maximális hatótáv: 235 km

Kapacitás: 47 kWh

 

5 modulból álló akkumulátor

Maximális hatótáv: 370 km

Kapacitás: 79 kWh

Érdekli ez a jármű?

TÖBB, MINT FELTÖLTŐDÉS

Az új e-Ducatot megbízható lítium-ion akkumulátorokkal szerelték fel, amelyek a különböző töltési lehetőségek révén nagyobb rugalmasságot kínálnak a napi feladatok elvégzésében.

 

 

Normál töltés (AC):

3 modul: 7óra 50perc

Váltakozó áram: 7kWh

Töltöttség: 100%

 

 

Közepesen gyors töltés (AC):

3 modul: 4óra 50perc

5 modul: 8óra

Váltakozó áram: 11 kWh

Töltöttség: 100%

 

 

Gyors töltés (AC):

3 modul: 2óra 25perc

5 modul: 4óra

Váltakozó áram: 22 kWh

Töltöttség: 100%

 

 

Villámtöltés (DC):

3 modul: 50 perc

5 modul: 1óra 25 perc

Egyen áram: 50 kWh

Töltöttség: akár 80%

 

Töltőkábelek:

Mode 2 töltőkábel 6m (kizárólag a 6.6kW-os fedélzeti töltővel érhető el)

Mode 3 töltőkábel (max. 22kW)

Mode 3 fedélzeti töltő 6.6kW (AC)

Mode 3 fedélzeti töltő 11kW (AC) (79kW-os furgon esetén széria)

Mode 4 fedélzeti töltő 50kW (DC)

Érdekli ez a jármű?

TÖBB, MINT TECHNOLÓGIA

Vezetési módok

A sofőr igényei alapján választhat a különböző vezetési módok közül, s ezáltal teljesítményelvárása az optimális hatótávval párosulhat: normál vezetési mód, optimális egyensúly a teljesítmény a gazdaságosság között, ECO mód a hatótáv növelése érdekében, és POWER mód pedig nagy terheléssel járó feladatok elvégzésére.

Vezérlőegység

A kényelmet növelhetik, az olyan okos funkciók mint például a légkondicionáló előprogramozásának lehetősége a töltés időszakára, így már az utazás megkezdésekor megfelelő hőmérséklet lesz a kabinban, tehermentesítve ezáltal az akkumulátort. Vagy egy másik elérhető funkció:a napi töltés ütemezése az alacsonyabb energia költséggel járó napszakokra.

E-coasting / E-braking

Az e-coasting üzemmód akkor aktív, amikor a sofőr leveszi lábát a gázpedálról, a gépjármű lassul, s ezáltal energiát takarít meg. Az e-braking pedig intenzív regeneratív fékezést biztosít még kerékfékek működésbe lépése előtt. Ebben a módozatban az e-motor fékező nyomatékot produkál, és tölti az akkumulátort.

Turtle mode (Csökkentett teljesítmény üzemmód)

Amennyiben a kijelzett akkumulátor töltöttségi szint 0%-hoz közelít, az új e-Ducato figyelmezteti erre a vezetőt, a gépjármű egy speciális üzemmódra vált át, csökkentve a teljesítményt, és ezáltal növelve a fennmaradó hatótávot.

Recovery mode (Szükség üzemmód)

Az e-Ducatonak egyedülálló jellemzője: az akkumulátor modulok párhuzamos kapcsolása révén az egyik egység meghibásodása esetén is folytatható az utazás.

Érdekli ez a jármű?

TÖBB, MINT BIZTONSÁG

Munka közben minden irányból érhetik meglepetések. Itt az ideje, hogy olyan járművet vezessen, amely többre képes, mint szerszámai és rakománya szállítására. Az e-Ducatot olyan innovatív továbbfejlesztett vezetéstámogató rendszerekkel (ADAS) szereltük fel, melyek érzékelői és technológiái folyamatosan tájékoztatják a jármű környezetéről, és szükség esetén figyelmeztetik a vészhelyzetekre. A hátsó keresztirányú forgalomfigyelő szenzor, az autonóm vészfék-, és a holttérfigyelő rendszerek azokat a járműveket, veszélyforrásokat és akadályokat is érzékelik, amelyek nem a jármű előtt vannak. A biztonsági funkciók e széles repertoárja segítségére lesz abban, hogy a vezetésre koncentrálhasson, és a kisebb incidensek, illetve a súlyosabb balesetek esélyének drasztikus csökkentésével biztosítja, hogy folyamatosan mozgásban maradhasson.

 

HOLTTÉRFIGYELŐ RENDSZER

A rendszer (a hátsó lökhárítóba beépített) radarszenzorokkal észleli a visszapillantó tükrök holtterében lévő,a sofőr számára nem látható, közeledő járműveket. A veszélyt hangriasztás, valamint az oldalsó visszapillantó tükrökön megjelenő világító ikonok jelzik

 

AUTONÓM VÉSZFÉK RENDSZER

Ezt a teljesen integrált rendszert az ütközések megelőzésére, illetve azok súlyosságának mérséklésére tervezték. A rendszer érzékeli a jármű útjában lévő akadályokat, és ha ütközés veszélyét észleli, riasztja a sofőrt és aktiválja az automatikus vészfékezést.

HÁTSÓ KERESZTIRÁNYÚ FORGALOMFIGYELŐ RENDSZER

A rendszer beépített szenzorok segítségével érzékeli az oldalról közeledő járműveket, így segít megelőzni a baleseteket a vezetési manőverek közben.

SÁVELHAGYÁSRA FIGYELMEZTETŐ RENDSZER (LDWS)

A sávelhagyásra figyelmeztető rendszert úgy tervezték, hogy rossz látási viszonyok között is képes legyen megállapítani, ha a jármű sávot vált. Veszély esetén a rendszer akusztikus és vizuális jelekkel azonnal figyelmezteti a sofőrt.

 

KÖZLEKEDÉSI TÁBLA FIGYELŐ RENDSZER (TSR)

A TSR a fedélzeti kamerát használva felismeri a sebességkorlátozó és előzést tiltó táblákat, és megjeleníti azokat a fedélzeti kijelzőn.

TÁVOLSÁGI FÉNYSZÓRÓKAT VEZÉRLŐ RENDSZER

A rendszer automatikusan kezeli a távolsági fényszórókat, így jobb látási viszonyokat biztosít. Éjszakai vezetéskor a szembejövő járművek automatikus felismerésével, valamint a fényszórók tompításával csökkenti a szemből érkező sofőrök elvakításának kockázatát.

Hill Holder

Lejtőn való induláskor rövid ideig fenntartja a féknyomást és megakadályozza a jármű hátragurulását anélkül, hogy a vezető a kézifékkel beavatkozna. Ezután a rendszer az induláshoz automatikusan kioldja a fékeket.

 

Eső- és sötétedésérzékelő

Az esőérzékelő esőben aktiválja az ablaktörlőket és az eső intenzitásának megfelelően szabályozza sebességüket. A sötétedésérzékelő automatikusan bekapcsolja a tompított fényszórókat, ha a természetes fény nem biztosít megfelelő látási viszonyokat.

 

Elektronikus terhelés-ellenőrzés

Az ESC rendszerbe integrált elektronikus terhelés-ellenőrzés a jármű terhelési tulajdonságait számítja ki menet közben, nevezetesen az összsúlyt, valamint a tömegközéppont helyzetét. Ezen paraméterek alapján új beállításokat és beavatkozási határértékeket számít ki, és továbbítja azokat az ABS, ASR, ESC és borulásgátló rendszereknek, így azok a lehető leghatékonyabban tudnak működni.

Borulásgátló rendszer

A borulásgátló rendszer az ESC egy kiegészítő rendszere. A rendszer segít elkerülni a borulás kockázatát nagy sebességnél és megakadályozza a karosszéria dőlését alacsony sebességű kanyarodáskor.

 

Gumiabroncs-nyomást figyelő rendszer (TPSM)

A rendszer folyamatosan ellenőrzi a gumiabroncsok nyomását és jelzi a nyomáscsökkenést a fedélzeti számítógépen.

 

Elektronikus menetstabilizátor

Az ESC rendszer vészhelyzetekben – például ha hirtelen ki kell kerülnie egy akadályt – automatikusan aktiválódik. A rendszer monitorozza a jármű oldalirányú gyorsulását és sebességét, az úttapadást és a kormánykerék szögét. A gyűjtött adatokat feldolgozza, és ha szükséges, a nyomaték megváltoztatásával és a fékrendszer működtetésével visszaállítja a jármű stabilitását.

Érdekli ez a jármű?

MOPAR SZOLGÁLTATÁSOK

Személyre szabhatja az e-Ducatot exkluzív Mopar® tartozékokkal:

My:Remote

Az új e-Ducatoját az okostelefonjáról tudja irányítani. Nem emlékszik, hogy bezárta-e az ajtókat? A Uconnect™ LIVE applikáció segítségével bezárhatja és kinyithatja az ajtókat. De ezzel az applikációval egy zsúfolt parkolóban is könnyen meg tudja találni elektromos haszongépjárművét, vagy a gépkocsin tarthatja szemét, ha nem Ön a sofőr.

 

My:Car

A Mopar® Connect által elérhető my:Car funkció révén mindig naprakész információval rendelkezhet gépjárműjéről. A Uconnect™ LIVE applikációval távolról ellenőrizheti az akkumulátor töltöttségi szintjét vagy a keréknyomást, hogy minden utazása biztonságban teljen.

My:Journey

my: Journey egy olyan szolgáltatás a Mopar® Connect-en belül, amely lehetőséget biztosít arra, hogy a gépjármű mozgási útvonalát a térképen nyomon kövessük és menedzseljük. Dokumentálja elektromos haszongépjárműve minden egyes útvonalát dátumokkal, térképekkel és személyes jegyzetekkel.

 

My:eCharge

my:eCharge egy komplett megoldást kínál az e-Ducatojának töltésére. A különböző funkciók és a mobil applikáció használatával lehetősége nyílik a nyilvános töltőhelyekre rákeresni, azokat használni, illetve az azokon való fizetést nyomon követni, továbbá a privát töltőállomásokon való töltés is megoldható.

 

My Fleet Manager

My Fleet Manager egy innovatív megoldás flottája menedzselésére, amely rendszer kifejlesztése a Targa Telematics-szal való kooperációban valósult meg. Az intuitív interfészének köszönhetően, élhet a távolról való irányítás lehetőségével, minden aktivitását ellenőrzés alatt tarthatja, információkat kaphat a szerviz státuszról,a karbantartásról.

Érdekli ez a jármű?

Áttekintés

e-Ducato

Tesztvezetés
Még nem döntött? Próbálja ki új járművét vásárlás előtt.
Vásárlás
Már kiválasztotta járművét? Ne hagyja ki: vásárolja meg, vagy kérjen árajánlatot
Kérjen finanszírozást
Fedezze fel az Ön számára elérhető pénzügyi szolgáltatásokat

Felszereltség