Modellek

Áttekintés

Benzin - Dízel - Metanol/Benzin
95 - 120 CV / 70 - 88 kW
4,9 - 7,5 (l/100km)
2
Euro6d-TEMP
Kézi

Részletek

Külső

Funkcionalitást és teljesítményt fokozó egyedülálló stílus

A Doblò Cargo teljesen megújult orra új stílust és gazdag technológiai felszereltséget kínál. A motorháztető és az első lökhárító vonalvezetése javítja a jármű aerodinamikai tulajdonságait, így növekszik a hatékonyság alacsony sebesség mellett.

 

Ergonomikus kilincsek

A Doblò Cargo kilincseit úgy tervezték, hogy maximálisan ergonomikusak és erősek legyenek: a belső kilincsekkel az ajtók könnyedén nyithatók, míg a merőleges külső kilincsek az ajtó nyitását és csukását egyaránt leegyszerűsítik.

 

Oldalsó ajtó

A széles ajtónyílásnak köszönhetően az oldalsó ajtó még a szűk helyeken is kiváló hozzáférést biztosít a raktérhez.

Hátsó ajtó

A 180°-ban nyitható hátsó ajtó praktikus és funkcionális kialakításával hívja fel magára a figyelmet.

 

Kategóriaelső

A Doblò Cargo alacsony padlómagasságnak köszönhetően egyszerűvé válnak a ki- és berakodó műveletek, míg az 5 m3-t meghaladó raktérfogat, az 1 tonnás teherbírás és a 3,4 m-t elérő belső hossz biztosítja, hogy minden feladatra kiválóan alkalmas legyen és méltó maradjon „kategóriaelső” és „legjobb munkatárs” címéhez.

Érdekli ez a jármű?

Tartozékok

Személyre szabhatja Doblò Cargo exkluzív Mopar® tartozékokkal.

 

TELJES TETŐCSOMAGTARTÓ

Alumíniumból, spoilerrel és rakodórendszerrel. Rövid tengelytávú változathoz. Max. teherbírás: 100 kg (a csomagtartóval együtt).

 

TETŐRÚDHOZ RÖGZÍTHETŐ, OLDALSÓ, DÖNTÖTT LÉTRATARTÓ

Okos létraszállító megoldás, amely lehetővé teszi, hogy a létrát a jármű tetejére rögzítse anélkül, hogy meghúzná a hátát. 50902258 és 50902256 tetőrúdkészlethez rögzíthető.

 

RAKODÓRENDSZER

50902258 számú tetőrúdkészlethez. Max. teherbírás: 80 kg.

 

ELVÁLASZTÓFAL CSŐVEZETÉKTARTÓ DOBOZHOZ

Az elválasztófal és a dróthuzal segít külön választani a rövid és a hosszú csöveket. Az eltérő hosszúságú csövek külön-külön rekeszben történő tárolásával elkerülhető, hogy a rövidebb csövek a doboz elülső részébe csússzanak. A dróthuzallal könnyedén kihúzhatja a csöveket a helyükről. 50902607 számú csővezetéktartó dobozhoz.

Érdekli ez a jármű?

Belső tér

Kabin

A nagyméretű szellőzőnyílások javítják a légkondicionáló berendezés teljesítményét, a kormánykerék kialakítása ergonomikus, az új grafikus elemeknek köszönhetően a műszeregység pedig minden eddiginél jobban látható. A műszerfalat úgy alakítottuk ki, hogy minden vezérlőszerv könnyen hozzáférhető legyen.

 

Műszeregység

A Doblò Cargo műszeregységét úgy tervezték, hogy a fontos információk mindig, minden vezetési körülmény mellett tökéletesen láthatóak és leolvashatóak legyenek.

 

Tárolórekeszek

A csúszásgátló anyagból készült, középső tárolórekesz kiválóan alkalmas olyan tárgyak tárolására, amelyekre vezetés közben szüksége lehet. Emellett az ajtókon elhelyezett tárolópanelekben egyszerre tárolható egy 1,5 literes palack, két 0,5 literes palack és egy A4-es méretű jegyzettömb.

Akusztika

Kivételes figyelmet szenteltünk az akusztikus komfort érzetnek, ezért a jármű fedélzetén csökkentettük az átlagos zajszintet.

 

Harmadik ülés a kabinban

A multifunkcionális első ülés alatt, amely elegendő helyet biztosít három személy számára, egy tágas tárolórekeszt helyeztünk el. A lehajtható középső ülés használható asztalként, kartámaszként vagy irattartóként, míg a szintén lehajtható oldalsó ülés lehetővé teszi hosszabb tárgyak szállítását és rögzítését a háttámlán elhelyezett rakományrögzítő kampók segítségével.

 

Uconnect™ 5" Bluetooth® Rádió navigációval, AUX és USB bemenettel

A Uconnect™ rendszer az 5" színes kijelzővel a műszerfalon található, amelyeknek kezelőszervei a kormánykeréken helyezkednek el. A kormánykerékbe integrált kezelőszerveknek köszönhetően anélkül kapcsolhatja be kedvenc rádióadóját, felveheti bejövő hívásait, meghallgathatja vagy küldhet üzeneteket vagy lépegethet a fedélzeti számítógép képernyői között, hogy kezét levenné a kormánykerékről. Az AUX és USB bemenet segítségével zenéit lejátszhatja iPod-járól, MP3 lejátszójáról bármilyen formátuma is legyen a dalnak (.MP3, .Wav, .WMA, .AAC, .M4A, .M4B, .MP4, .M3U, .WPL).

Az új Uconnect™ 5"-os rendszer lehetővé teszi számára a Digitális Rádió (DAB/DAB+) hallgatását kiváló minőségben és páratlan akusztikával. 
A navigációs rendszer Tom Tom térképpel biztosítja Ön számára, hogy a legfrissebb technológia mindig rendelkezésére álljon, mint például az IQ Routes® is, amely lehetővé teszi, hogy a lehető leggyorsabban hozzáférjen a legrövidebb útvonalhoz, amivel minél hamarabb eléri úticélját. 
Látogassa meg a https://maps.mopar.eu/ weboldalt és ellenőrizze, hogy az autója rendelkezik-e a legújabb frissítésekkel.
Ellenőrizze az alábbi hivatkozáson, vajon mobilja kompatibilis-e a Uconnect™ rendszerrel: https://www.mopar.com/en-us/care/bluetooth-pairing.html?locale=it-it

A vezetési élményet most egy széles palettával rendelkező Uconnect Live szolgáltatás sorozattal és a hozzákapcsolódó funkciókkal tudja fejleszteni. 
Férjen hozzá internetes rádió beállításaihoz vagy váltson zeneszámot utazásához a Deezer szolgáltatással.
Fejlessze vezetési stílusát az eco:Drive TM rendszerrel! Spóroljon üzemanyagot és ellenőrizze járműve CO2 kibocsájtását az adott pillanatban a kijelzőn! Most nyomon követheti fejlődését otthonról is, de akár az okostelefonján is!

Mindezek mellett, Önnek mindig hozzáférése lesz a legutóbbi navigációs frissítésekhez. A Tom Tom Live rendszerrel mindig jól informált lehet az adott közelekedési és időjárási helyzetről, sőt a Tom Tom Live rendszer jelzi Önnek az esetleges traffipaxokat, valamint a baleseteket az útvonalán. 
Ellenőrizze az alábbi hivatkozáson, vajon mobilja kompatibilis-e a Uconnect rendszerrel: https://www.mopar.com/en-us/care/bluetooth-pairing.html?locale=it-it

Érdekli ez a jármű?

Motorok

Az "Egy motor,egy misszió" stratégiánk lehetővé teszi, hogy a Doblò Cargo minden professzionális igénynek megfeleljen és bármilyen használat mellett maximális teljesítményt nyújtson. A városi vezetésekre és a hosszabb utakra egyaránt ideális motorok kimagasló teljesítményt nyújtanak, minden sebességnél képesek nagy nyomaték leadására, és az optimalizált fogyasztásnak köszönhetően a jármű fenntartási költségét is csökkentik.

95 MultiJet

Hengerűrtartalom (cm3): 1248

Hengerek száma, elrendezése: 4, egy sorban

Üzemanyag-ellátás: MultiJet2 Common Rail közvetlen befecskendezés elektronikus vezérléssel, turbófeltöltővel és levegőhűtővel

Max. teljesítmény: kW (Le) ford./percnél 70 (95) 3750

Max. nyomaték: Nm / ford./perc 200 / 1500

Környezetvédelmi szint: Euro 6d-TEMP

 

105 MultiJet

Hengerűrtartalom (cm3): 1598

Hengerek száma, elrendezése: 4, egy sorban

Üzemanyag-ellátás: MultiJet2 Common Rail közvetlen befecskendezés elektronikus vezérléssel, turbófeltöltővel és levegőhűtővel

Max. teljesítmény: kW (Le) ford./percnél 77 (105) 3750

Max. nyomaték: Nm / ford./perc 320 / 1750

Környezetvédelmi szint: Euro 6d-TEMP

120 MultiJet2

Hengerűrtartalom (cm3): 1598

Hengerek száma, elrendezése: 4, egy sorban

Üzemanyag-ellátás: MultiJet2 Common Rail közvetlen befecskendezés elektronikus vezérléssel, turbófeltöltővel és levegőhűtővel

Max. teljesítmény: kW (Le) ford./percnél 88 (120) 3750

Max. nyomaték: Nm / ford./perc 320 / 1750

Környezetvédelmi szint: Euro 6d-TEMP

120 T-Jet Natural Power

Hengerűrtartalom (cm3): 1368

Hengerek száma, elrendezése: 4, egy sorban

Üzemanyag-ellátás: Hengerenkénti, fázishelyes, elektronikus befecskendezés (MPI) turbófeltöltővel és levegőhűtővel,speciális befecskendezők a Metán üzemanyaghoz

Max. teljesítmény: kW (Le) ford./percnél 88 (120) 5000

Max. nyomaték: Nm / ford./perc 206 / 3000

Környezetvédelmi szint: Euro 6d-TEMP

Érdekli ez a jármű?

Biztonság

A szériafelszereltség részét képező, ultramodern biztonsági eszközöknek köszönhetően minden útnak aggodalmak nélkül vághat neki.

 

Gumiabroncs-nyomást figyelő rendszer (TPSM)

A rendszer folyamatosan ellenőrzi a gumiabroncsok nyomását és jelzi a nyomáscsökkenést a fedélzeti számítógépen.

 

Elektronikus menetstabilizátor (ESC)

Az ESC rendszer vészhelyzetekben – például ha hirtelen ki kell kerülnie egy akadályt – automatikusan aktiválódik. A rendszer monitorozza a jármű oldalirányú gyorsulását és sebességét, az úttapadást és a kormánykerék szögét. A gyűjtött adatokat feldolgozza, és ha szükséges, a nyomaték megváltoztatásával és a fékrendszer működtetésével visszaállítja a jármű stabilitását.

 

Tempomat és sebességkorlátozó

A tempomat segítségével a járművet a beállított utazási sebességen tarthatja.

 

Traction+

A Traction+ egy innovatív hajtásvezérlő rendszer, amely jobb hajtást biztosít a járműnek a csúszós felületeken. Ha az egyik hajtott kerék megcsúszik, a Traction+ az ESC rendszerrel együttműködve átirányítja a nyomatékot a legjobb tapadású kerékre. Így javul a jármű kezelhetősége és iránystabilitása.

Érdekli ez a jármű?

Áttekintés

Doblò Cargo

Tesztvezetés
Még nem döntött? Próbálja ki új járművét vásárlás előtt.
Vásárlás
Már kiválasztotta járművét? Ne hagyja ki: vásárolja meg, vagy kérjen árajánlatot
Kérjen finanszírozást
Fedezze fel az Ön számára elérhető pénzügyi szolgáltatásokat

Felszerelség